Intenzivno radimo na stvaranju kvalitetnih plesača i koreografija te uz natjecanja, sudjelujemo i na različitim kulturno-zabavnim manifestacijama, TV emisijama, plesnim nastupima i snimanjima širom Republike Hrvatske i Europe.

Redovito sudjelujemo na brojnim i različitim školskim i vrtićkim priredbama te različitim društvenim zbivanjima, prvenstveno u onim školama, vrtićima i naseljima u kojima radimo (Fašnik, Valentinovo, Dani Dubrave, Sesvetski Dani, otvorenja DV i OŠ, proslave godišnjica rada DV i OŠ), ali i drugdje (Flora art, Špancirfest). Naravno, uvijek volimo negdje doći i nastupati po prvi puta! Gostujemo i na brojnim plesnim manifestacijama, poput susreta plesnih ansambala TREPS, Susreta plesnih ansambala Hrvatskog sabora kulture, Požeškog plesokaza, i dr.


Sudjelovali smo i u različitim televizijskim emisijama i programima, poput:


U zadnjih 10 godina ostvarili smo nekoliko velikih plesnih projekata. Plesna priča "Ljepotica i zvijer" 2004. je proglašena jednom od najboljih dječjih plesno-scenskih predstava i kao takva je zastupala Hrvatsku na dječjem festivalu u Šibeniku. Zatim, u sklopu proslave 20. godišnjice rada osmislili smo plesni mjuzikl "Pravo na slatko" koji je svoju premijeru doživio u lipnju 2007. godine u zagrebačkom kazalištu Gavella, te bio popraćen izvedbom naših (do tada) najboljih i najznačajnijih koreografija. Samo dvije godine kasnije vratili smo se na isto mjesto, ali s novom predstavom „Ritam života“. Predstava je izvedena četiri puta, a zarada je išla u humanitarne svrhe za udrugu "Krijesnica" – Udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

U suradnji s nekoliko drugih plesnih grupa sudjelovali smo i u predstavi „Plesni korak“ koja je premijerno izvedena u Gavelli 2010. godine. Naši članovi kao glavni glumci i ansambl glumili su i plesali u proslavljenom filmu Branka Ivande, „Lea i Darija“. Posljednja u nizu plesnih predstava je ona iz 2015. godine, „Jednog srca beat“ , koja se također više puta izvodila u dramskom kazalištu Gavella. Predstava je bila humanitarnog karaktera i dio prihoda poklonjen je udruzi Veliko srce malom srcu.

Na kraju svake školske godine organiziramo završne priredbe za predškolske i školske stupnjeve u nekom od zagrebačkih kazališta kako bi djeca osjetila i doživjela "daske koje život znače" i kako bi njihovi roditelji mogli uživati i vidjeti što su njihova djeca naučila u protekloj školskoj godini.

Intenzivnijim natjecateljskim programima s posebno nadarenom djecom radimo na stvaranju kvalitetnih plesača i natjecateljskih koreografija. Članovi smo Hrvatskog Show Dance Saveza (HSDS) od njegovog osnivanja, te se aktivno natječemo na natjecanjima u show danceu u Hrvatskoj. Kao jedan od najuspješnijih plesnih studija u Hrvatskoj u dječjoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji i kao mnogostruki prvaci Hrvatske u show i step disciplinama, svake godine zastupamo našu zemlju i na Svjetskim prvenstvima. Naš umjetnički voditelj Jasminka Zajec prvi je hrvatski sudac sa međunarodnom licencom u Show danceu i stepu.


Naši najznačajniji rezultati na međunarodnim natjecanjima posljednjih nekoliko godina su:

Jasminka Zajec

Jasminka Žuglić

Tanja Skubic Pipinić

Štefica Blažinović

Vendy Zajec

Barbara Marković

Tamy Zajec

Marija Panijan

Maja Baksa

Marija Dujmić

Ivana Miličevič

Studio ima svoje punktove diljem Zagreba na čak jedanaest različitih lokacija. Pronađite si najbližu i kontaktirajte nas